maanantai 29. joulukuuta 2008

Kanavatyösuunnitelmia

Morjensta kaikille!
Tässä sitä taas istutaan. Joo...Löysin tuolta yhden jo Latviaan menneen kanavatyön kehyksen, joka tuli kyseisen työn mukana, kun ostin sen Latviasta. Nyt vaan kyseinen kanavatyö on jo Latviassa. Se tarkoittaa, että kehykseen voisi laitattaa jonkin toisen työn. Minä en tiedä kävisikö se hevoskanavatyö, jota kirjon tällä hetkellä, tarkoitukseen. Jos tahdotte teknisiä tietoja kehyksen pakkauksesta, niin tässä niitä tulee. Ne on kirjoitettu saksaksi, ja minä kun en osaa sanaakaan sitä, niin en voi sanoa asiasta mitään.

27 x 35 cm mit Holzrahmen ca. 33 x 41 cm

En tiedä saako tuosta kukaan mitään selvää. Pitänee katsastaa sitä hevoskanavatyötäkin, että jos siihen olisi painettu jotain mittoja siihen kankaaseen. Mutta epäilen että ei ole.

OK, nyt se itse kanavatyö. Yläreunassa lukee Vervaco (lempidesignereitani - oh yeah! Tämä taitaa olla jo toinen työ heiltä...tykkään!). Mittoja ei ole. Alareunassa on numero 6034. Jos joku tietää, mahtuuko kyseinen työ kyseiseen kehykseen, olisin enemmän kuin kiitollinen. Kehystys ei tosin ole ajankohtainen pitkään pitkään aikaan vielä.


Annetaan neulan suihkia!

Ei kommentteja: