torstai 16. elokuuta 2007

Tässä tämänhetkinen tilanne


Morjensta kaikille!
Tässä sitä taas istutaan. Haluatte kai tietää, mikä tytön tilanne on. No, tässä se näkyy. Muistakaa vilkaista myös rusettia.


Annetaan neulan suihkia!

7 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kiitos paljon kommenteista! Kiva saada niitä ja noin paljon. Kivan näköinen tuo taulu. Olen usein katsellut noita Tuurissa... =)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei Paula!
Joo...Blogisi taisi saada aika paljon kommentteja minulta. Mukava että tulit visiitille, vaikka blogini onkin melko uusi vielä. Joo...Tarkoitatko, että työt ovat samasta aiheesta kuin tuo minun vai että Tuurista saa kanavatöitä yleensä? Nuo minä olen ostanut Huuto.netistä.

Mustikka kirjoitti...

Kiva työ. Minulla on tuo tyttö savisena :)

Paula kirjoitti...

Tuurin kyläkaupassa on paljon kanavatöitä. Siellä on nuo rukoilevat tytöt ja pojatkin, ainakin aiemmin olleet. Äiti osti sellaisen risunkerääjä-tyttö taulun sieltä. Mäkin olen joskus vähän tehnyt kanavatöitä. Mut ne on jääneet nyttemmin, niinku vähä ristipistotki.

MysteryKnitter kirjoitti...

Mustikka: Savisena? Ohhoh! Ja sitten Paula: No sehän on mukava. Jos joskus pistäydyn siellä, voisin poimia ehkä mukaani muutaman paketin. Tyttöjä varsinkin on kiva pistellä, vaikka tukka vastaavasti vaatii enemmän työtä kuin pojalla. Mutta pojan vaatteet puolestaan vaativat enemmän keskittymistä kuin tytön.

Hansux kirjoitti...

Moi!

Kiva kun kommentoit blogissani oli kiva saada reilusti myönteistä palautetta! Mukavaa että tulee taas lisää luettavaa blogien maailmaan. Täällä varma lukijasi!

Mustikka kirjoitti...

Jep. Savisena :) Mun kummitäti harrasti posliininmaalausta yms. ja hän teki juuri tuosta tytöstä mulle kaksi versiota: toisen tytön maalasi kaakeleille (tauluksi) ja toisen teki savesta tms. (tauluksi). Harmi vain, että olen pakannut ne erittäin hyvin talteen muuttoja varten.

Eka kertaa näin tuon tytön kanavatyönä.