keskiviikko 15. elokuuta 2007

Tästä se lähtee

Ciao!
Olen 28-vuotias nainen Pohjanmaalta, ja pidän kovasti kanavatöiden kirjomisesta. Juuri nyt minulla on työn alla projekti, jota kutsun nimellä "Rukoileva Lapsi". Siitä on saatavilla kaksi versiota. Toisessa kuvataan poika, jolla on raidallinen pyjama, ja toisessa on tyttö, jolla on tähtikuvioitu yöpaita. Minulla on juuri nyt työn alla tyttöversio. Saa nähdä koska se valmistuu. Deadlinea ei ole. Aloitin sen 14.8.2007.

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihana tuo rukoileva tyttösi. Minulla kans kesken yksi - ainakin - kanavatyö, jonka juurikin tänään sain kotio vanhasta kodista. sitä sitten joskus, kun taas innostun noista puoliristipistoista ;)

SatuA kirjoitti...

Tuore, uusi blogi. Törmäsin tänne seikkaillessani. Itekin aloitin joskus jo ala-asteella kanavatöiden teon. Muistan miten ihanaa oli äidin kanssa selata postista tullutta kuvastoa ja valkata jokin kiva työ. Heppatyttönä aiheena oli isoin hevonen... Kokeileppa joskus ristipistoja - niihin jos mihin jää koukkuun! Itseäni ihastuttaa niissä erityisesti se, että et kankaalla näe miten työ jatkuu!