tiistai 3. elokuuta 2010

Viimeinkin saatte nähdä sen!


Morjensta kaikille!Tässä sitä taas istutaan. Nyt saatte nähdä sen, mitä olette jo pitkään tahtoneet. Kas tässä. Tämä on se hevonen, joka laukkasi aina Alankomaihin saakka.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiitos kommenteista blogissani! Tulin heti vastavierailulle ja mitäs löysinkään: toinen toistaan upeampia pistelyjä! Minäkin olen joskus noita harrastanut, mutta nykyään mielenkiintoni on suunatutunut muunlaisiin töihin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Kiitos vierailusta, Matleena! Sinun työsi ovat upeita! Sinulla pysyvät puikot paremmin kädessä kuin minulla. Saatpa nähdä! Tarkoitan sitä, jahka Sukkasato alkaa.

Seijasisko kirjoitti...

Olet taitava pistelijä.

Kiitos vierailusta ja monesta kommentista blogini alkuaikojen postauksiin( 2007!) -kiva kun joku niitäkin vielä lukee-olin tosin silloin aika aloittelija sekä bloggailussa että käsitynsaralla ja siistimpää ja kauniimpaa käsityötä löyty blogista parin viime vuoden ajalta.

MysteryKnitter kirjoitti...

Heips!
Kiva kun löysit tänne, Seijasisko. Ainakin yritän kovasti tehdä siistiä jälkeä.

savisuti kirjoitti...

Hei, kiva kun kävit blogissani ja kiitos kommenteista! Sinä olet taitava alalla mistä minulla ei ole hajuakaan. Kauniita nämä työsi. Silmääni ilahdutti erikoisesti tuossa alempana tuo koiranpentu!

MysteryKnitter kirjoitti...

Aww! Minä tein sen kiireesti, mutta onnistuin kai sitten aika kivasti, vaikka ajattelinkin, että siitä tulee silkkaa sutta ja sekundaa, kun oli niin kiire valita värit ja saada työ valmiiksi. Nyt se on uudessa kodissaan ja odottaa enää kehyksiä.