maanantai 9. kesäkuuta 2008

Salainen projekti on nyt valmis

Morjensta kaikille!
Tässä sitä taas istutaan. Nyt näytän jotain huippusalaista. Älkää hiiskahtako sanallakaan kenellekään, tämä on salainen! Ja yllätykseksi tarkoitettu myös. Tässä on siis kuva siitä työstä, johon olen vihjaillut senkin seitsemän kertaa, mutta josta ei ole yhtään kuvaa ennen tätä.
Myöhemmin samana päivänä....

No niin, tässä taas. Kuten sanottu, yllätys on valmis. Mutta nyt minun neulani vasta pitääkin suihkia vauhdilla. Ai miksi? No siksi, että minun olisi saatava ainakin 2 kanavatyötä valmiiiksi ennen juhannusviikkoa. Huh huh...kiirettä pitää todella. Yksi niistä kanavatöistä on ollut UFO jo ties kuinka pitkään, enkä ole halunnut pistellä sitä tietämättä, minne se menee. Nyt tiedän. Mutta riittääkö aika? Toivottavasti. Laivakanavatyön suhteen minulla on enemmän kiire kuin ruusukanavatyön. Tässä kuvat siitä, miltä ne näyttävät nyt. Tämä laivakanavatyö on aloitettu 8.3.2008. Kuva on toivon mukaan tuossa alempana.Tämä laivan kuvakin on yllätys...toivotaan vaan että tuleva saaja ei eksy tänne kurkkimaan sitä ennen aikojaan. Sitä paitsi sen ollessa tässä mallissa ei ole lainkaan varmaa, että saan sen ajoissa valmiiksi. Mutta ruusukanavatyön suhteen mieleni on paljon valoisampi. Tämä on pieni, mutta en ehdi tehdä isompaa nyt tähän hätään, joten tämä saa kelvata. Kuvan näette toivon mukaan alla.Annetaan neulan suihkia!

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

täältä puhallan lisää tuulta purjeisiin, kauniita tauluja ja toivottavasti aikasi riittää ja saat työt ajoissa valmiiksi=)

Mirri kirjoitti...

Wau!Täräytin sinut suosikeihin samantien.
Ja jep jep,oikein hoksittu,tyttöjä on kaks ja poikia yks.
Sirkkojen munat haudotaan ilman emoa :D Eli eivät välitä jälkikasvustaan sen kummemmin.Kunhan tipauttavat munat terraarion pohjalle.
Hihitin minkä kykenin lukiessani neljääkymmentäviittä kommenttia ;)
Soot ollu ahkera :D

Anitta kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani ja tervehdys sinne Pohjanmaan suuntaan.

Sari kirjoitti...

Hyvää juhannusta Salakirjojalle!